HERROEPINGSRECHT

Uiteraard doen wij van CLIPZZ er alles aan om het gewenste product te laten toekomen. Indien het onverhoopt gebeurt dat er iets wordt gekocht waar toch een andere verwachting van was dan is retourneren of ruilen geen probleem. Dit geld niet voor op maat gemaakte producten zoals: custom sieraden. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden met het ingevulde herroepingsformulier. Om gebruik te maken van dit recht stuur je eerst een mail naar info@clipzz.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De verzendkosten voor het retour zenden komen voor kosten koper.

Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant. Niet identificeerbare retourzendingen kunnen niet behandeld worden. CLIPZZ adviseert je retournering met track & trace (€3,95) te versturen en te zorgen dat je een verzendbewijs hebt. Op deze manier kun je altijd bewijzen dat je iets retour hebt gestuurd als dit verdwijnt bij de post. Doe je dit niet en komt het niet aan bij ons, kunnen wij de retourzending niet afhandelen.

Download hier het formulier voor herroeping (retourneren), vul het in en stuur het ingevulde formulier mee met je retourzending naar CLIPZZ, Postbus 10000, 5140DA  Waalwijk.

BESCHADIGINGEN/GARANTIE

Mocht een artikel ondanks de zorgvuldige behandeling beschadigd zijn bij aankomst, laat het dan via info@clipzz.nl aan ons weten, dan zorgen we voor een oplossing. CLIPZZ bepaalt de wijze van reparatie en voert deze kosteloos uit. Het heen en terug zenden komen voor kosten van de klant.  Op al onze artikelen zit 30 dagen garantie. Hierna zijn alle kosten van repareren en verzenden voor eigen rekening van de klant. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik bv laten vallen of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd. Wij adviseren dan ook altijd om geen parfum op of in de buurt van uw sieraad te gebruiken, ook adviseren wij u om uw sieraad niet in contact met water te brengen hierdoor kan verkleuring optreden waarvoor wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. CLIPZZ sluit zich uit voor aansprakelijkheid van (allergische) reacties en alles wat hieruit kan voortvloeien.

LET OP: De artikelen dienen, ongebruikt, ongedragen, heel en met kaartje eraan te zijn!
Maatwerk (custom sieraden en gift cards) en sale items kunnen niet worden geretourneerd of geruild.